Parohia braşoveană Augustin sprijină copiii cu autism

Centrul Cultural „Reduta” din Braşov va găzdui luni, 04 aprilie 2016, un spectacol caritabil organizat de Asociaţia „Rază de Speranţă” pentru a veni în sprijinul familiilor care au copii cu autism, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului. În acest sens, Parohia Augustin din Braşov va organiza cu prilejul acestui spectacol o expoziţie de icoane cu vânzare.

Spectacolul marchează Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului (01 aprilie), iar fondurile obținute din vânzarea biletelor sunt direcționate către susținerea programelor terapeutice ale beneficiarilor asociaţiei braşovene. Peste 60 de copii şi tineri cu autism sunt acum în programele de terapie susţinute de Asociaţia “Rază de speranţă”.

Cu prilejul acestui spectacol va fi organizat un stand în care vor fi expuse spre vânzare mai multe icoane pictate pe sticlă în cadrul atelierelor Parohiei Augustin, Protopopiatul Rupea, judeţul Braşov. Banii obţinuţi vor fi donaţi pentru sprijinirea acestor copii şi tineri cu autism intraţi în atenţia asociaţiei braşovene.

“Sperăm ca prin participarea noastră atât ca spectatori, cât şi ca sprijinitori ai iniţiativei, să contribuim la acest proiect de ajutorare a copiilor cu autism. Icoanele pe care le vom vinde sunt realizate de doamne din parohia noastră, îndrumate de doamna preoteasă Ramona Aroneasa”, ne-a spus preotul paroh Antonio Aroneasa de la Parohia Augustin.

Spectacolul se desfăşoară sub motto-ul “Speranţă în dar” şi îi are ca invitaţi pe artiştii de la cvintetul “Anatoly”, soprana Ianna Novac şi balerinii Emilia şi Dorin Mirea, ei înşişi părinţii unui băieţel cu autism.

 

Comentarii Facebook


Știri recente