Părintele Patriarh donează 10.000 lei pentru Sara Nukina: „A ajutat mulți oameni, este rândul nostru să o ajutăm”

Părintele Patriarh Daniel a donat 10.000 de lei pentru Sara Nukina, o adolescentă afectată de o tumoare pe creier. Tânăra este cunoscută pentru generozitatea cu care ajută persoanele vârstnice și bolnavii, dăruindu-le cântecele și prospețimea prezenței sale. „Dacă ea a ajutat ca voluntar atât de mulți oameni, acum este rândul nostru să o ajutăm pe Sara”, a declarat Patriarhul României pentru Radio Trinitas.

În urmă cu două săptămâni, Sara a fost diagnosticată cu o tumoră infiltrativă de trunchi cerebral care este inoperabilă și necesită cel mai bun tratament oncologic. În prezent se află la Spitalul AKH din Viena, unde a ajuns cu mare greutate, din cauza restricțiilor de circulație impuse de pandemia de Covid-19.

Sara Nukina, care va împlini în 5 septembrie 16 ani, este fiica antrenorului japonez de karate Nukina Nobuyuki, care a îmbrățișat credința ortodoxă. Ea le este cunoscută ascultătorilor Radio Trinitas, deoarece a participat adesea la emisiunea Bucuria Poveștilor realizată de Adriana Ene.

Adriana Ene s-a implicat foarte mult în campania de sprijin. „Dacă ați fi acum în fața mea, m-aș așeza în genunchi în fața voastră și v-aș ruga să o ajutați pe Sara Nukina”, a scris ea pe o rețea de socializare online. „Este Sara cea minunată, o luptătoare care a adus alinare prin glasul ei atâtor copii, bătrâni, bolnavi ori în necazuri.”

„Cu vocea ei foarte frumoasă și cu darul de a povesti și a mângâia inimile, Sara Nukina a participat alături de Corul Tronos la concerte, a mers în cămine de bătrâni și în spitale de oncologie pentru copii alături de voluntarii Catedralei Mântuirii Neamului, cântându-le celor necăjiți, bolnavi, în nevoi”, a mai spus Adriana Ene.

Tânăra a suferit deja o intervenție de urgență. Vor urma radioterapia și tratamentul oncologic, pentru care familia mai are nevoie de fonduri. Numai prima etapă a tratamentului costă 50.000 de euro.

Pentru donații

Beneficiar: NUKINA NOBUYUKI
RO98BTRL0430420AK76718XX (EURO)
RO05BTRLGBPCRT00K7671801 (GBP)
RO57BTRL0430120AK76718XX (RON)
Swift/Bic code: BTRLRO22
Detalii plată: Pentru Sara
Banca: Banca Transilvania, Sucursala Victoria
Adresa băncii: Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 6, sector 1, București, ROMANIA
Telefonul băncii: 0040 754 035 370

Cont Revolut: GB97 REVO 0099 7067 9180 21
Telefon asociat: 0040752 237 170 (Nukina Nobuyuki)

Foto credit: Colaj Basilica.ro (foto arhivă și Facebook / Sara Nukina)


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente