Părintele Necula, mesaj către credincioşi: Fiți tari, inima sus, corabia merge mai departe

În seara zilei de duminică, după Slujba Vecerniei oficiată la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, Părintele Necula i-a încurajat pe credincioşi urmare a măsurilor de restricţionare a slujbelor cu public.

Măsurile au fost luate de autorităţi pentru a proteja populaţia de efectele Covid-19.

„Fiți tari, inima sus, corabia merge mai departe. Acasă, cuminți, îngrijind pe cei care trebuie să fie îngrijiți și îngrijindu-vă să nu ajungeți să vă îngrijească nimeni”.

„Vă poruncesc să rămâneți sănătoși și să vă vedeți de mântuire. Și să îi ajutați și pe ceilalți să rămână sănătoși și să își vadă de mântuire”, a îndemnat renumitul cleric sibian.

Părinte Constantin Necula le-a spus credincioşilor că de luni slujbele de la Catedrala Mitropolitană din Sibiu sunt transmise live pe internet.

Astfel, credincioşii pot asculta sfintele slujbele pe:

Duminica Sfintei Cruci a fost ultima zi în care clericii au avut permisiunea de a oficia sfintele slujbe în afara lăcaşului de cult. Până la normalizarea situaţiei prin care trecem, slujbele vor fi oficiate fără public.

Mai multe detalii aici.

Foto credit: Tribuna

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sf. Dimitrie cel Nou la Catedrala Mitropolitană din București: PS Paisie Sinaitul explică ce munți mută credința

„Expresia mută munții atribuită credinței nu trebuie neapărat înțeleasă în sensul strict al cuvântului”, a spus Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul duminică, la Catedrala Mitropolitană „Sf. Spiridon” – Nou din București. Liturghia în acest sfânt lăcaș…