Părintele Constantin Necula va conferenţia la Arad

Pr Constantin Necula

Părintele Constantin Necula va conferenția luni, 21 noiembrie 2016, în Sala „Regele Ferdinand” a Primăriei Aradului, informează site-ul oficial al Eparhiei Aradului. Evenimentul va începe la ora 18:00.

Conferinţa, organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, este intitulată sugestiv „Veniți și vedeți!”

***

Părintele Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie Andrei Şaguna din Sibiu şi este doctor în teologie, specializarea catehetică-omiletică şi pedagogie creştină. Este autor a multor de volume de predici, de studii şi articole de omiletică şi catehetică, dar şi de cărţi pentru copii şi tineret. A tradus mai multe cărţi şi a scris articole în publicaţii din ţară şi străinătate. De asemenea, a semnat zeci de studii în limba română şi în limbi străine – franceză, italiană, germană – și numeroase recenzii. A susţinut sute de conferinţe în ţară şi în străinătate şi a participat la multe emisiuni de radio şi de televiziune, atât la posturi naţionale cât şi internaţionale.

Comentarii Facebook


Știri recente