Părintele Bărăscu, pomenit la Mănăstirea Sihla şi în parohia unde a slujit

Părintele Marius-Gabriel Bărăscu a fost pomenit, în zilele de 7 şi 8 august, la Mănăstirea Sihla şi în Parohia Parava din Bacău, comunitate pe care a slujit-o până la moartea sa, informează Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului.

Părintele Bărăscu a plecat la cele veşnice în urma unui accident rutier în 7 august 2019, cu o zi mai înainte de a împlini vârsta de 35 de ani.

Parastasul de la Biserica Parava a fost oficiat de arhim. Andrei Ioniță, exarh cultural al eparhiei Romanului şi Bacăului şi de protopopul Vasile Abageru.

„Părintele a avut o viață scurtă întru lumina Duhului Sfânt: harnic, preot destoinic, așa cum l-a descris Înaltpreasfințitul Ioachim în toate portretele în cuvinte care i s-au făcut, un preot apropiat de copii, de tineri, pentru că și-a canalizat activitatea pastoral-misionară către aceștia. Dumnezeu să-l odihnească în ceata drepților!”, a spus arhim. Andrei Ioniţă.

Părintele Marius Bărăscu a fost înmormântat în 11 august 2019.

Foto credit: Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului

Citeşte şi: Prezbitera Bărăscu: Părintele a plecat, dar prin rugăciune înnodăm firul iubirii, până când ne vom îmbrățișa în Veșnicie

Comentarii Facebook


Știri recente