Pachete cu alimente pentru familiile defavorizate din Arhiepiscopia Aradului

Zeci de familii defavorizate din municipiul Arad au primit luni, 25 aprilie 2016, alimente de post pentru această Sfântă Săptămână a Patimilor. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, peste 200 de pachete cu alimente au fost dăruite persoanelor vârstnice și celor cu o situație financiară precară prin activitățile social-filantropice ale Arhiepiscopiei Aradului.

Asociația Arsenie Boca desfășoară în aceste zile activități caritabile care vin în sprijinul celor singuri, lipsiți sau neajutorați.

„Activitățile pastoral-sociale derulate în municipiul Arad nu numai că au adus un zâmbet pe chipul celor aflați în nevoi, ci au oferit speranță în sufletul celor necăjiți. Săptămâna Patimilor este o perioadă de a reflecta și de a participa cu predilecție la crucea celorlalți aflați în suferință psihică sau trupească, lăsându-ne atinşi şi interpelaţi de iubirea Lui Hristos cea răstignită”, a afirmat Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ eparhial, coordonator de proiect.

Comentarii Facebook


Știri recente