Oportunitate de participare la un nou proiect al Asociației România pentru viață

Asociația România pentru viață anunță un training pentru formatorii care vor participa la proiectul „Viitorul e al tău, dacă îl construiești cu grijă”.

Training-ul va avea loc sâmbătă, 14 septembrie 2019, între orele 13.00 și 20.00, în București.

Prezentările vor aborda teme precum: abuz, relații toxice, violență, dependențe (jocuri video, jocuri de noroc, pornografie etc.), trafic de persoane, criza de sarcină, sindrom post-avort, responsabilizarea față de libertatea personală și libertatea altora.

Pentru înscrierea în proiect, doritorii sunt rugați să trimită CV, scrisoare de intenție, recomandarea unui profesor sau a unui mentor și recomandare de la un cleric, pe adresa [email protected]

De asemenea, instituțiile care doresc să organizeze training-uri similare sunt invitate să se adreseze asociației la aceeași adresă de email.


„Viitorul e al tău, dacă îl construiești cu grijă” este un proiect de prezentări în școli, licee, universități și alte instituții pentru promovarea sănătății fizice, psihice, sociale, evitarea riscurilor și abuzurilor, folosirea creativității în mod constructiv și responsabilizarea față de libertatea personală și libertatea altora.

Foto credit: România pentru viață

Comentarii Facebook


Știri recente