O zi dedicată copiilor în parohia Brăteşti

Asociaţia Tineretul Ortodox Român – filiala Brăteşti, coordonată de părintele Ciprian Hapliuc, în colaborare cu ATOR Paşcani, a organizat o zi specială pentru 60 de copii din Parohia Brăteşti – prot. Paşcani, duminică 19 iulie 2015.

Tema întâlnirii a fost „Tinereţe fără bătrâneţe, şi viaţă fără de moarte“, potrivit mmb.ro. Această temă a născut multe întrebări în sufletele participanţilor, pentru aprofundarea ei folosindu-se pilda săracului Lazăr şi a bogatului nemilostiv şi relatarea evanghelică a copilului ce este binecuvântat de Hristos.

După Sfânta Liturghie, tinerii au încercat să afle ce înseamnă cu adevărat tinereţea.

Pe parcursul zilei s-a vizionat şi un scurt filmuleţ din care copiii au înţeles că viaţa este o adevărată luptă în care trebuie să îţi deschizi inima cu sinceritate şi iubire pentru a-L primi pe Hristos cum se cuvine.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…