O nouă secție la Atelierul Reverenda

Atelierul de uniforme bisericești „Reverenda”, al Arhiepiscopiei Bucureștilor are o nouă secție. Angajații Centrului eparhial, dar și personalul clerical din Arhiepiscopie pot comanda aici reverende, rase, veste și fesuri.

„Pentru eficiența Atelierului Reverenda s-a hotărât ca acesta să fie separat în două secții. Secția 1 a rămas cu specific pentru textile color și aceasta a doua cu specific pentru textilele negre”, a declarat pentru TRINITAS TV Ierom. Ioachim Bejenariu, șef Serviciul Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor

Prețurile produselor din această secție a Croitoriei Reverenda sunt la îndemâna tuturor. Totodată, la comenzi mari, se pot obține și reduceri.

„O reverendă, spre exemplu, ajunge la 250 de lei cu toate materialele noastre în timp ce pe piață o reverendă se găsește undeva la 400-500 lei. Materialele sunt aduse din țări europene, cu precădere Grecia, Germania și România chiar. Avem la Târgu-Mureș o fabrică de țesătură. Noi încercăm să acoperim o paletă cât mai mare de textile pentru a mulțumi pe fiecare dintre clienții noștri”, a mai adăugat Ierom. Ioachim Bejenariu.

Secția, dotată cu aparatură modernă, are trei angajați.

Secția II a Atelierului de uniforme bisericești „Reverenda” al Arhiepiscopiei Bucureștilor se află pe Strada Patriarhiei, nr. 21, în Sectorul 4 al Capitalei.

Comentarii Facebook


Știri recente