O nouă emisiune TRINITAS TV dedicată Anului Omagial

TRINITAS TV vă propune în anul omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena o nouă emisiune dezbatere: Moștenirea bizantină în România. Emisiunea este moderată de Părintele Florin Șerbănescu și poate fi urmărită în fiecare vineri, de la ora 19:30. Ediția din această seară îi este dedicată istoricului și bizantinologului Petre Șerban Năsturel.

Tot în contextul Anului omagial, în grila postului de televiziune al Patriarhiei Române, a mai fost introdusă și emisiunea „Libertate și responsabilitate creștină”, difuzată în fiecare joi de la ora 19:30.

Emisiunea este moderată de Părintele Florin Șerbănescu. Ediția din această săptămână este dedicată istoricului și bizantinologului Petre Șerban Năsturel și poate fi urmărită în această seară, de la ora 23:00.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…