O nouă ediție a campaniei Patriarhiei Române O picătură de sânge pentru viața aproapelui

O nouă ediție a campaniei „O picătură de sânge pentru viața aproapelui” a Patriarhiei Române va începe săptămâna viitoare.

Aceasta se va desfășura în mai multe locații.Marți, 12 noiembrie, caravana mobilă se va opri la Facultatea de Pompieri din București. Acțiunea va continua vineri 15 noiembrie, când vor dona sânge studenții Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din Capitală. Pe 18 noiembrie, voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au mobilizat aproximativ 300 de elevi ai Școlii de Ofițeri de la Câmpina. Campaniei „O picătură de sânge pentru viața aproapelui” a Patriarhiei Române se va încheia pe 18 decembrie, când peste 100 de jandarmi se vor prezenta la centrul de Transfuzie Sanguină.

Pentru a dona sânge trebuie să ținem seama de câteva reguli.

„Condițiile unei donări sunt multiple, în primul rând vârsta – 18-50 de ani. Cei care vin să doneze să nu fi avut antecedente, nici un fel de antecedente care să contraindice donarea: afecțiuni hepatice, cardiace, neurologice, psihiatrice. Dimineața să servească un mic dejun ușor și să aibă o greutate peste 55 kg”, a declarat pentru Radio TRINITAS Asistentul șef în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploiești, Magda Coman.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…