O nouă conducere pentru ASTO

Studenţii Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Bucureşti au ales noua conducere a Asociaţiei Studenţilor Teologi Ortodocşi (ASTO). În urma votului a fost validat ca preşedinteAlin Stoica, ca vicepreşedinteMarian-Dumitru Ruginăşi ca secretarTheodora Chiorescu.

Alin Stoica este absolvent al Seminarului Teologic „Nifon Mitropolitul” din Bucureşti, unde a fost preşedinte al Consiliului elevilor. În prezent este student în anul al III-lea la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, secţia Teologie Pastorală.

Marian Dumitru Rugina este absolvent al Seminarului Teologic „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamţ, secţia Patrimoniu cultural şi în prezent este student în anul al III-lea la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”, secţia Teologie Pastorală.

Theodora Chirescu este absolventă a Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti şi în prezent este studentă în anul al II-lea Artă Sacră la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul”.

Toţi trei s-au implicat în ultimii ani în activităţile desfăşurate de Asociaţia Studenţilor Teologi Ortodocşi şi in diferite proiecte sociale, culturale si misionare din ţară şi străinătate.

Comentarii Facebook


Știri recente