O fată crescută de maicile de la Mănăstirea Mărcuş a impresionat publicul la Next Star (VIDEO)

La emisiunea Next Star din 21 iulie sunetul de toacă s-a făcut auzit în prime time. Alexandra Şerban, o fată crescută de maicile de la Mănăstirea Mărcuş, a bătut toaca în cadrul unui moment artistic susţinut în duet cu maestrul Nicolae Voiculeț la nai.

Deşi abandonată la naştere în maternitate, Alexandra Şerban a aflat ce înseamnă iubirea unei familii în cadrul aşezământului social de la Mănăstirea Mărcuş.

Maica Serafima a devenit pentru tânăra Alexandra o mamă în adevăratul sens al cuvântului, fiind cea care s-a ocupat îndeaproape de educaţia ei.

„Asociaţia de binefacere Sf. Iustina” de la mănăstirea covăsneană a fost înfiinţată în anul 2001. Doi ani mai târziu a fost dată în folosinţă clădirea aşezământului destinat copiilor abandonaţi, fiind aduse de la Orfelinatul din Braşov 10 fetiţe cu vârste între 3 şi 10 luni.

În prezent, în cadrul aşezământului de la Mănăstiriea Mărcuş primesc asistenţă 16 fete abandonate la naştere.

Next Star, ajuns la sezonul şase, este un show TV difuzat de postul Antena 1. În cadrul emisiunii, copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani se întrec în a-și arăta talentele, urmând ca în fiecare ediție juriul să-l aleagă pe cel care va merge în Marea Finală, unde va fi decis câștigătorul. De asemenea, publicul își poate alege favoritul în finala de Popularitate.

Foto credit: Captură Video Antena 1

Comentarii Facebook


Știri recente