O evadare de două zile cu Basilica Travel: Pelerinajul pentru toți la Părintele Cleopa

Dacă vacarmul capitalei te-a obosit toată săptămâna, poți alege ca la final să evadezi pentru două zile pe urmele marilor părinți nemțeni. Basilica Travel îți propune Pelerinajul pentru toți la Părintele Cleopa.

La mijlocul lunii noiembrie va fi cinstit Sfântul Paisie de la Neamț, iar la începutul lui decembrie se vor împlini 21 de ani de la plecarea la cele veșnice a Arhim. Cleopa Ilie, contextul potrivit de a vizita ținutul în care au dus o viață în rugăciune acești mari duhovnici.

Pelerinajul cu plecare din București are în centru vizitarea mormântului și a chiliei Părintelui Cleopa.

Se pleacă de la București spre Mănăstirea Caraiman din Bușteni. Vor fi vizitate în continuare Mănăstirile Izvorul Mureșului și Pângărați.

După ce vor fi cazați peste noapte la Mănăstirea Neamț, în a doua zi pelerinii vor participa la Sfânta Liturghie și vor vizita mormântul și chilia Părintelui Cleopa de la Mănăstirea Sihăstria.

Traseul include în continuare o vizită la Mănăstirea Secu și, la întoarcere, o oprire la Mausoleul Eroilor Neamului de la Mărășești.

Vezi mai multe detalii pe site-ul oficial al Agenției sau programează-ți următorul pelerinaj la standul Basilica Travel de la Romexpo!

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente