Târgul de Turism | Programează-ți următorul pelerinaj la standul Basilica Travel de la Romexpo!

Agenția de Pelerinaje Basilica Travel își anunță participarea la Târgul de Turism al României care va avea loc în perioada 14-17 noiembrie 2019 la Romexpo.

Reprezentanții Basilica Travel vă vor aștepta în pavilionul B1, la standul 248, cu ultimele noutăți din ofertă, cu programele pentru anul 2020, numeroase reduceri și oferte promoționale.

„Vă așteptăm să ne cunoaștem, să ne împărtășiți experiențele din pelerinajele Basilica Travel și să ne trecem împreună în calendar următorul pelerinaj. Suntem în fața dumneavoastră pentru a vă răspunde întrebărilor, pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi și va îndruma în alegerea pelerinajului ideal!”, anunță Basilica Travel.

Oferta Agenției de pelerinaje a Patriarhiei Române cuprinde destinații internaționale precum Israel, Iordania, Egipt, Grecia, Turcia, Macedonia, Rusia, Bulgaria, Cipru, Albania, Serbia, dar și din țară: Bucovina, Maramureș, Moldova, Transilvania, Banat, Dobrogea.

Informații suplimentare puteți afla pe site-ul oficial și pe pe conturile de social media ale Agenției de Pelerinaje Basilica Travel, dar și în secțiunea „Pelerinaje” de pe Basilica.ro.

Foto credit: Basilica Travel

Comentarii Facebook


Știri recente