Nouă lucrare monografică despre Așezămintele Românești din Țara Sfântă

La Editura BASILICA a Patriarhiei Române a apărut recent, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, lucrarea monografică „Așezămintele Românești din Țara Sfântă”, realizată de părintele arhim. dr. Timotei Aioanei, Reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte și Superiorul Așezămintelor Românești de la Ierusalim, Ierihon și Iordan.

Volumul imprimat la Tipografia Cărților Bisericești este realizat, prin osârdia obștii monahale de la Mănăstirea Stavropoleos și a tuturor celor care au lucrat la acest proiect, în condiții grafice deosebite, oferind cititorilor, oamenilor de cultură, teologilor și tuturor pelerinilor un bogat buchet de fotografii și informații despre Locurile Sfinte și Așezămintele Românești din Țara Sfântă.

Mai multe detalii în Ziarul Lumina.

Comentarii Facebook


Știri recente

Săptămâna în imagini: 9 – 15 mai 2022

Legătura dintre biserică și sat, ca o împletire între viața laică și cea religioasă, a putut fi văzută atât în evenimentele organizate la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București în săptămâna precedentă, cât…