Nouă apariție la Editura Basilica

A apărut la Editura Basilica volumul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel intitulat „Lumina Botezului și bucuria familiei. Lucrarea Bisericii în societate în anul 2011”, informează TRINITAS TV.

În cele peste 460 de pagini cartea reunește textele tomosurilor sinodale, ale gramatelor și actelor patriarhale, ale pastoralelor patriarhale și scrisorilor irenice transmise de Patriarhul României cu ocazia Învierii și Nașterii Domnului, ale mesajelor transmise cu diverse ocazii unor personalității sau instituții, alecuvântărilor rostite în momente importante prilejuite de sărbători ori întâlniri publice, ale unor articole, ale mesajelor de condoleanțe transmise oficial dar și ale prefețelor celor mai importante volume apărute la editurile Patriarhiei Române, toate documentele acoperind perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2011.

Puteți achiziționa volumul de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Librăria „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Galeriile „Cuvântul Vieții”, prin comandă pe internet la adresa [email protected], precum și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Ziua Internațională a Copilului

Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită pe 1 iunie în zeci de state. În 2016, Parlamentul Copiilor a obținut de la Parlamentul României transformarea Zilei Copilului în sărbătoare legală în România. „Ziua Copilului” este sărbătorită…