Nouă apariție editorială

La Editura Basilica a Patriarhiei Române a apărut volumul „Sensurile şi importanţa Sfintelor Taine ale Spovedaniei şi Împărtăşaniei în teologia, spiritualitatea şi misiunea ortodoxă contemporană”. Cartea, coordonată de Pr. Prof. Ștefan Buchiu, decan al Facultății de Teologie din București adună laolaltă comunicările prezentate în cadrul Congresului internațional de teologie, desfășurat toamna anului trecut în Capitală, consacrat „Anului omagial euharistic al Sfintei Spovedanii și Sfintei Împărtășanii”. Evenimentul a fost un model de cooperare academică și comuniune spirituală, care a reunit ierarhi, preoți și profesori specialiști din România și din alte țări, precum Grecia, Rusia și Serbia. Luările de cuvânt ale acestor reputați specialiști, atât din țară cât și din străinătate se regăsesc în paginile volumului.

De asemenea, în paginile volumului este redat și cuvântul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, intitulat „Sfânta Spovedanie și Sfânta Euharistie – izvoare ale bucuriei și vieții veșnice”, prezentatla deschiderea Congresului internațional de teologie, pe 6 octombrie 2014.

Volumul „Sensurile şi importanţa Sfintelor Taine ale Spovedaniei şi Împărtăşaniei în teologia, spiritualitatea şi misiunea ortodoxă contemporană” poate fi cumpărat de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile „Cuvântul Vieţii” (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul „Librăria Ortodoxă” (Bdul Regina Maria, Nr.1) sau prin comandă pe internet la adresa [email protected]

Comentarii Facebook


Știri recente