Nou număr al revistei ”Chemarea Credinței”

A apărut numărul pe aprilie-martie al publicației ”Chemarea Credinței”, revista Patriarhiei Române pentru copii și familia creștină, informează TRINITAS TV.

Cei mici sunt invitați să intre în atmosfera marii sărbători a Învierii Domnului, printr-o serie de texte și jocuri tematice.

De asemenea, celor mici le sunt prezentate, într-o manieră accesibilă și într-un limbaj prietenesc, explicații ale unor episoade biblice. Copiii vor afla mai multe despre semnificația Bunei Vestiri, dar și despre Vițelul de Aur, ridicat de poporul lui Israel în timpul Exodului. La rubrica Minunate Vieți de Sfinți, este prezentat Sfântul Ierarh Grigore Dialogul, episcop al Romei.

Copiii vor afla din paginile revistei și informații de cultură generală, din domenii diverse, prezentate pe înțelesul lor. Astfel, cei mici vor putea citi despre perioada medievală a muzicii clasice, dar și despre frumoasa lebădă de vară.

De asemenea, cei mici sunt invitați la o serie de jocuri și activități practice, concepute să fie, în același timp, plăcute și educative.

Cei interesați se pot abona la Chemarea Credinței prin mandat poștal, trimis la Tipografia Cărților Bisericești, Intrarea Miron Cristea nr. 6, sector 4, București.

Comentarii Facebook


Știri recente