Nominalizări în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială pentru Radio și TV Trinitas

Realizatorii Irina Chiriac, de la Radio Trinitas și Raluca Mihalache, de la Trinitas TV, sunt nominalizați la Premiul pentru jurnalism, în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială, ediția 2018.

Irina Chiriac este realizatoarea emisiunii Reportajele Radio Trinitas, care promovează necunoscuții de lângă noi, conform descrierii sale, oamenii simpli, care cred într-o lume mai bună și au curajul să acționeze, nu doar să privească,  care schimbă în bine viețile celor din jur și nu cer nimic în schimb.

Raluca Mihalache, realizatoarea emisiunii Secvențe Trinitas, s-a implicat în numeroase campanii pentru obținerea de fonduri în sprijinul unor copii aflați în suferință, sau a unor familii cu posibilități financiare limitate.

Ambii nominalizați au promovat activitatea social filantropică a Bisericii Ortodoxe Române și au prezentat cazuri umanitare pe care le-au rezolvat prin intermediul emisiunilor și campaniilor realizate.

Câștigătorul premiului poate fi votat aici. Poate fi votată o singură persoană de pe orice device, până în 26 februarie 2018, ora 00:00.

Potrivit rezultatelor parțiale afișate în urmă cu aproximativ 12 ore de la momentul publicării articolului, Raluca Mihalache ocupa prima poziție cu 1224 voturi, iar Irina Chiriac poziția a treia, cu 492 voturi.

În ediția anterioară Premiul pentru jurnalism, din cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială a fost oferit lui Iulian Bobîrnea – redactor șef al departamentului social al Trinitas TV.


Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială este un eveniment organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali ce îşi propune să promoveze performanţa în domeniul social. Ca și la edițiile trecute, Gala celebrează în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioși asistenţi sociali dar şi a celor ce au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Comentarii Facebook


Știri recente