Noi filiale APOR în Maramureş şi Satu Mare

Luni, 23 martie 2015, s-au constituit filiale ale „Asociatei Părinţi pentru Ora de Religie” în judeţele Maramureş si Satu Mare. Întâlnirile de constituire ale filialelor s-au desfăşurat, începând cu ora 18:00, în Baia Mare – la Catedrala Ortodoxa Sfanta Treime, iar în Satu Mare – la liceul „Nicolae Steinhardt”. Participanții la şedinţă s-au înscris ca membri și au fost alese consiliile directoare ala filialelor Baia Mare si Satu Mare.

Câte 3 reprezentanti vor participa sâmbătă, 28 martie la Întrunirea Națională a Asociaţiei Părinţi pentru ora de Religie, care va avea loc la București.

În cadrul întâlnirii de la Baia Mare au participat si elevi care au expus cu multă însuflețire aprecieri privind ora de religie și beneficiile acesteia în dezvoltarea personală. S-au purtat discuții libere și s-au stabilit câteva direcții de acțiune.

„În ultima parte, sedința de la Baia Mare a fost vizitată și binecuvântată de către Prea Sfințitul Iustin Sigheteanul care a evidențiat rolul școlii și al familiei în societatea românească și în special rolul mamelor în creșterea duhovniceasca a copiilor. În încheiere, a felicitat inițiativa și pe participanți, transmițând salutări și binecuvântare și celor din Satu Mare”, după cum ne-a transmis pr. Balan Milan – consilier eparhial al sectorului Educational al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

Comentarii Facebook


Știri recente