Noi daruri pentru biserica parohiei „Izvoarele” din Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în Duminica Intrării Domnului în Ierusalim, Sărbătoarea Floriilor, în Parohia Izvoarele, din Protoieria Bacău, a avut loc un eveniment ce a devenit tradiție locală. Credincioşii au dăruit o serie de noi obiecte de cult: două rânduri de veșminte preoțești, un set de noi sfinte vase, precum și o cădelniță, frumos lucrate în atelierele Patriarhiei Române.

După Sfânta Liturghie, preotul paroh Ciprian Cloșcă a mulțumit enoriașilor pentru implicarea în această lucrare de înfrumusețare duhovnicească a bisericii parohiale, invitând pe toți cei prezenți să participe la slujba de sfințire și de binecuvântare a acestor daruri.

„În altarul de vară, cu numeroasa participare a credincioșilor, s-au rostit rugăciunile specifice pentru această sfântă lucrare. De asemenea, au fost binecuvântate și icoanele pe sticlă pictate de către copiii parohiei în perioada Marelui Post al Paștilor. Toți elevii participanți au fost felicitați și au primit premii și daruri din partea parohiei Izvoarele” , afirmă părintele Ciprian Cloșcă, parohul Parohiei Izvoarele.

La final, părintele a reînnoit anunțul privind vizita pastoral-misonară în parohia Izvoarele, a Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, pentru oficierea Sfintei Slujbe a Deniei din Sfânta și Marea Miercuri, în data de 27.04.2016, ora 18.00.

Comentarii Facebook


Știri recente