Noi apariții editoriale

Capitala României se află printre puținele metropole din lume în care bisericile nu sunt doar muzee, ci locuri încărcate de spiritualitate unde se oficiază mereu slujbele rânduite și în care comunitățile de credincioși duc o viața duhovnicească aleasă.

Două astfel de locașuri de închinare sunt și Mănăstirea ”Radu Vodă” și Schitul Darvari. Reprezentative pentru istoria Capitalei și pentru cea a Bisericii noastre, cele două așezăminte monahale sunt totodată și oaze de liniște și spiritualitate în tumultul orașului. Pentru mai multe detalii despre ele, pelerinii pot consulta ghidurile tipărite recent de Editura ”Cuvântul Vieții”.

Bogat ilustrate, cu informații succinte și relevante, ghidurile nu sunt doar prezentări ale așezămintelor, ci și invitații adresate celor care încă nu le-au vizitat.

Alături de cele două broșuri, Patriarhia Română a publicat cu ceva timp în urmă și un ghid al locașurilor de cult reprezentative ale Capitalei și ale împrejurimilor acesteia, adresat atât turiștilor, cât și pelerinilor, potrivit TRINITAS TV.

Comentarii Facebook


Știri recente