Noi apariții editoriale

Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a publicat, în format broșură, o nouă lucrare din colecția „Acatiste și vieți de sfinți”.

Aceasta consemnează viața Sfântului Cuvios Antonie cel Mare, cuprinzând și acatistul cuviosului considerat a fi întemeietorul monahismului.

În aceeași colecție a apărut și broșura cu Viața și Acatistul Sfintei Mucenițe Tatiana Diaconița, pomenită în Biserica Ortodoxă la 12 ianuarie.

Puteți cumpăra broșurile de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Librăria „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Galeriile „Cuvântul Vieții”, prin comandă pe internet la adresa [email protected], precum și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…