NEPSIS Belgia organizează o serie de activități dedicate persoanelor care lucrează cu copiii

NEPSIS Belgia organizează la începutul lunii decembrie două ateliere și o conferință dedicate persoanelor care lucrează cu copiii.

Vineri, între orele 18:00 și 21:00 va avea loc atelierul „Rețetă creștină pentru copii: Tort de povești însiropat cu multă dragoste și joacă”, la Parohia Nașterea Maicii Domnului din Antwerpen.

Sâmbătă, la Parohia Sfântul Nicolae din Bruxelles va fi organizat un atelier de întărire a voinței.

Profesorul Arhidiacon Sorin Mihalache le va vorbi duminică, după Sfânta Liturghie, românilor din aceeași parohie pe tema „Părinți și adolescenți, război și pace”.

Activitățile fac parte din programul „Întâlnirile NEPSIS Belgia” al asociației de tineret a Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale. Ele își propun să aducă în fața tinerilor și membrilor parohiilor românești din Belgia o serie de invitați care, prin experiența lor, pot ajuta la aprofundarea vieții în Hristos.

Invitatul lunii decembrie al NEPSIS Belgia este Arhid. Sorin Adrian Mihalache, lector la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași și doctorand al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cu teza „Neuroștiințele vieții spirituale”.

Afișul evenimentelor

Sursă foto: NEPSIS Belgia

Comentarii Facebook


Știri recente