„Mult bine pot face puțini oameni buni împreună” – eveniment dedicat copiilor de preoți, la Iași

Biroul de asistență Socială al Protopopiatului Iași II, în colaborare cu Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală, a organizat în perioada 10-11 august 2018 o întâlnire a copiilor de preoți cu tema „Mult bine pot face puțini oameni buni împreună”.

În prima zi a evenimentului, 60 copii s-au întâlnit la Centrul Agora din Iași, unde au participat la sesiuni de discuții, precum și la activități recreative, notează Doxologia.

În cea de-a doua zi a întâlnirii, tinerii se vor reuni la Miclăușeni în județul Iași, unde vor continua sesiunile de lucru și activitățile de socializare, de data aceasta în aer liber și în locația pitorească a Castelului Sturdza.


Conform organizatorilor, scopul principal al acestor activități îl constituie bucuria comuniunii și a cunoașterii reciproce, copiii participanți având ocazia de a socializa unii cu ceilalți și de a-și împărtăși propriile experiențe și viziuni.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente

Mesajul Patriarhului la Gala „Valori și tradiții românești – UNESCO 65”: Bucuria comuniunii între generaţii | VIDEO

Mesajul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la Gala „Valori și tradiții românești – UNESCO 65”, Bucureşti, Palatul Parlamentului, 7 decembrie 2021. Bucuria comuniunii între generaţii  Participarea Bisericii Ortodoxe Române la evenimente din agenda…