Moment aniversar la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

Evenimentul nu ar fi fost complet fără programul artistic pregătit cu atâta dăruire de către micuți. Preşcolarii din grupa Steluţelor și colegii lor din grupa Buburuzelor au umplut inimile participanților de cântece, drag și voie bună.

S-au împlinit zece ani de „Lumină pentru suflet, educație pentru viață”. Cadrele didactice și preșcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” au sărbătorit momentul aniversar marți, pe 2 iunie, în Sala Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, potrivit mmb.ro Aici, invitați de seamă care au sprijinit instituția le-au fost alături.

Arhimandritul Vartolomeu Chira, reprezentant al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor a luat cuvântul și a vorbit despre importanța unor asemenea zile și aniversări, dar și despre importanţa educaţiei religioase care se desfășoară la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”. În același context, Ion Lungu, primarul Sucevei a oferit o diplomă de merit, pentru calitatea educației din această grădiniță. Au luat cuvântul, de asemenea, inspectorul pentru învăţământul particular şi alternative educaţionale al Inspectoratului Şcolar Suceava, profesor Carmen Chiseliciuc, decanul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei Suceava, prof. dr. Otilia Clipa, dar și dr. Valeriu Gavrilovici, preşedinte al Asociaţiei Părinţilor pentru Ora de Religie.

Evenimentul nu ar fi fost complet fără programul artistic pregătit cu atâta dăruire de către micuți. Preşcolarii din grupa Steluţelor și colegii lor din grupa Buburuzelor au umplut inimile participanților de câtece, drag și voie bună.

Comentarii Facebook


Știri recente