Mitropolitul de Congo-Brazzaville și Gabon a donat medicamente pentru mai multe spitale

Mitropolitul Pantelimon de Congo-Brazzaville și Gabon (Patriarhia Alexandriei şi a întregii Africi) a donat recent medicamente pentru mai multe spitale din Congo.

În ziua de 30 ianuarie Mitropolitul a făcut prima oprire la Spitalul Militar Regional din Pointe-Noire, apoi a donat medicamente la Spitalul General Loandjili, informează Mitropolia de Congo-Brazzaville și Gabon.

Membrii din conducerea celei de a doua instituţii spitaliceşti au subliniat, la primirea medicamentelor, devotamentul şi generozitatea Bisericii Ortodoxe locale faţă de oamenii aflaţi în stare de suferinţă.

Ziua s-a încheiat cu vizita la Clinica Louise Michel, pentru care Părintele Mitropolit a oferit medicamente, scaune cu rotile şi alte echipamente medicale.

La numai câteva zile după această acțiune deosebit de utilă pentru pacienții care beneficiază de serviciile medicale, în 6 februarie, Mitropolitul Pantelimon a vizitat alte trei spitale din orașul congolez Dolisie, unde a donat medicamente, potrivit Orthodoxia News Agency.

Foto Credit: Mitropolia de Congo-Brazzaville și Gabon & Orthodoxia News Agency

Comentarii Facebook


Știri recente