Mitropolitul Ardealului: Dumnezeu le rânduiește pe toate în lume prin lucrarea noastră

Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, a spus credincioșilor în cadrul predicii duminicale din 7 octombrie că „Dumnezeu le rânduiește pe toate în lume prin lucrarea noastră, prin ceea ce facem noi”.

Mitropolitul Laurențiu a vorbit credincioșilor despre învățăturile desprinse din Evanghelia citită la slujbă, text biblic în care este relatată minunea învierii fiului văduvei din Nain.

Minunea aceasta a provocat o mare spaimă, așa încât toți Îl preamăreau pe Dumnezeu și spuneau că mare proroc a trimis în lume.

La Sfânta Liturghie oficiată în Catedrala mitropolitană din Sibiu au slujit alături de ierarh cadre didactice de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu, informează Mitropolia Ardealului.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corala „Timotei Popovici” a Catedralei mitropolitane din Sibiu, dirijată de pr. lect. Dan Alexandru Streza.

În cadrul Sfintei Liturghii, teologul Petru Coman a fost hirotonit diacon, iar diaconul Bogdan Alin Fluieraș a fost hirotonit preot pe seama Parohia Mălâncrav, județul Sibiu.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente