Mitropolitul Ardealului a oferit daruri pentru trei centre de copii din Sibiu

Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, a oferit daruri vineri celor 50 de copii îngrijiți la cele trei centre din Complexul de servicii „Prichindelul” din Sibiu.

Ierarhul a fost însoțit de reprezentanții Departamentului de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului care le-au pregătit copiilor daruri de sărbători constând în pachete cu dulciuri, jucării și alimente.

La rândul lor, copiii au pregătit pentru această vizită un program de poezii și colinde mulțumind astfel oaspeților pentru daruri, informează Mitropolia Ardealului.

La finalul serbării un grup de studenți de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu au cântat mai multe colinde pregătite pentru acest moment.

Mitropolitul Laurențiu i-a felicitat pe copii și pe cei care îi îngrijesc pentru serbarea pregătită și i-a asigurat pe toți de grija permanentă a Arhiepiscopiei Sibiului.

Între Arhiepiscopia Sibiului și Complexul „Prichindelul” din Sibiu există de mai mulți ani o strânsă colaborare pentru ca beneficiarii din cele trei centre să primească periodic ajutor și asistență religioasă.

„A fost o bucurie atât  pentru noi, echipa Complexului «Prichindelul», dar bucuria a fost mai mare pentru copiii din cele trei centre ale Complexului nostru, pentru mamele din Centrul maternal, pentru micuții din Centrul pentru copiii abuzați, neglijați și exploatați și pentru cei din Centrul pentru copii cu dizabilități”, a spus Onoriu Moldovan, directorul Complexul Prichindelul.

Reprezentanții Departamentului de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului împreună cu reprezentanți ai Centrul de instruire pentru Comunicații și Informatică Decebal din Sibiu vor vizita și în perioada următoare copiii de la Complexul Prichindelul pentru a-i colinda și pentru a le aduce copiilor daruri de Crăciun.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente