Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului: Spectacol caritabil pentru cinci copii cu deficiențe senzoriale

Spectacol Caritabil Cluj

Mitropolia Clujului, Maramureşului şi Sălajului, și Protopopiatul Ortodox Cluj I organizează, în data de 2 decembrie 2016, Spectacolul caritabil „Hristos cel Milostiv și Ucenicii Săi”, informează site-ul Radio Renaşterea. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Anul trecut, cu ajutorul clujenilor care au participat la spectacolul caritabil „Renaște Speranță”, s-a reușit ridicarea și amenajarea unei case pentru cei trei copii orfani din satul clujean Pădureni.

Spectacol caritabil pentru o familie din judeţul Cluj – Basilica.ro

Anul acesta, protopopiatul își îndreaptă privirea spre copiii surdo-muți și nevăzători, pentru care părintele protopop Dan Hognogi a organizat, și în alte rânduri, evenimente speciale. Spectacolul din data de 2 decembrie, care reunește nume mari ale muzicii tradiționale românești, are intenția de a-i ajuta în special pe cinci dintre aceștia care se află într-o situaţie foarte delicată.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitații. Prețul lor este de 25, iar acestea pot fi achiziționate de la Magazinele Bisericești din Piața Avram Iancu Nr. 2 și Nr. 18 și de la sediul Parohiei Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Spectacolul este organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, în parteneriat cu Radio Renașterea, Asociația Pontes, Asociația Naționala a Interpreților Autorizați în Limbaj Mimico-Gestual, Dicționar de Limbaj Mimico-Gestual și Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook


Știri recente