Miride alese de gând copilăresc pe discul mărturiei

Copiii sunt cele mai sincere făpturi. Când recunosc un lucru autentic, îl îmbrăţişează cu tot dragul şi nu se sfiesc să mărturisească pentru el, indiferent de contextul creat de oamenii mari în jurul acelui lucru. Vă invităm în continuare să priviţi ora de religie prin ochii copiilor şi să ascultaţi rezonanţele fine ale cuvintelor sfinte în bolta senină a sufletului lor.

Andrei Bumbaru, clasa a IX-a, Colegiul Economic „Virgil Madgearu“ din Bucureşti: „Datorită orei de religie am reuşit să dobândesc deprinderi morale, care m-au făcut să fiu mai bun, mai respectuos şi mai responsabil. Cu ajutorul acestei discipline am învăţat să Îl cinstesc pe Dumnezeu şi să mă simt mai aproape de El. Religia are o influenţă precisă asupra mea, întrucât am învăţat să fiu mai onest, generos şi dispus să ofer ajutor fără a primi ceva în schimb. Nu sunt tentat să fac fapte rele, caut să fiu cât mai bun şi mai apropiat de semenii mei“.

Mai multe informaţii în Ziarul Lumina.

Comentarii Facebook


Știri recente

În imagini: Hirotonie la Mănăstirea Radu Vodă

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea Radu Vodă din București, sâmbătă, 23 ianuarie 2021. În cadrul slujbei, diaconul Adrian Stolnicu a fost hirotonit preot pe seama…