„Minunile din jurul nostru”: concurs pentru copii și familiile lor

Scriitoarea Ioana Revnic a lansat a cel de-al patrulea concurs de creaţie din cadrul Proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”. Concursul „Minunile din jurul nostru” este dedicat copiilor şi familiilor lor.

„Spune-mi o poveste pentru suflet” este un proiect de educație caracterială prin intermediul poveștilor. Până în prezent, s-au desfășurat peste 200 de ateliere de povești, în țară și în străinătate.

Actuala ediţie are ca obiectiv încurajarea copiilor la descoperirea, alături de familiile acestora, lucrurilor care le stârnesc mirarea.

Structurat pe trei secţiuni, fotografie, literatură și abilități practice, concursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani.

La secțiunea de fotografie, participanţii vor realiza imagini pe tema competiţiei cu ajutorul telefonului mobil sau al unui aparat foto digital.

Pentru secțiunea de literatură, copiii își vor imagina o poveste cu tema „Minunile din jurul nostru”, inspirându-se din trei fotografii puse la dispoziția lor de organizatori.

La secțiunea abilități vor participa familiile. Copiii și părinții vor realiza împreună un proiect comun (cuibul unei păsări miraculoase), conform unor instrucțiuni.

Detalii cu privire la înscriere şi condiţiile de participare, sunt disponibile aici.

Lucrările pot fi trimise până în 23 august, iar câștigătorii vor fi anunțați în ultima zi a lunii august.

Câştigătorii vor primi jocuri de puzzle cu tema „Minunile din jurul  nostru” și alte surprize.

La cele trei ediții desfășurate până acum, au participat peste 200 de copii din România, Republica Moldova și din diaspora.

Sursă foto: Freepik.com

Comentarii Facebook


Știri recente