Militarii români din Afganistan își încep activitatea prin rugăciune

Militarii Batalionului 495 Protecția Forței „Vulturii Negri” încep activitatea zilnică prin rostirea rugăciunii „Tatăl nostru”.

Centrul de Televiziune şi Film al MApN a postat pe pagina de Facebook câteva secvențe din misiunea zilnică a soldaților români din Afganistan.

În videoclip se poate observa cum soldații împreună cu preotul militar rostesc la începutul patrulei rugăciunea „Tatăl nostru”. Apoi fiecare sărută Sfânta Cruce și sunt miruiți de preot care le urează „Misiune ușoară și să ne revedem cu bine”.

Militarii Batalionului 495 Protecția Forței „Vulturii Negri” execută zilnic misiuni de patrulare în aria de responsabilitate pentru menținerea unui climat sigur în rândul populației afgane.

În misiunile lor, militarii parașutiști ajută, consiliază și donează alimente locuitorilor satelor afgane, de la cel mai mic copil până la cel mai în vârstă.

Foto credit: Adevărul.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…