Mihai Eminescu omagiat de copiii la Complexul Sf. Vasile cel Mare al Episcopiei Caransebeșului

În cadrul activităților recreative desfășurate de copiii Complexului de Servicii Sociale „Sf. Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeșului, ziua de vineri, 18 ianuarie, a fost dedicată marelui poet național, Mihai Eminescu, informează episcopiacaransebesului.ro.

La ora deschisă, la care au participat elevii claselor a II-a și a III-a, coordonați de doamnele educatoare, au fost dezvăluite aspecte cunoscute și mai puțin cunoscute legate de viața și opera literară „poetului nepereche”.

Cu ocazia acestui eveniment copiii au recitat poezii din vasta operă a marelui poet Mihai Eminescu. La finalul momentului copiii au înțeles adevărata valoare a operei eminesciene și faptul că în fiecare an data 15 ianuarie trebuie să fie o zi de referință în ceea ce privește cultura și literatura noastră.

Comentarii Facebook


Știri recente

La hramul istoric al Catedralei Patriarhale va fi proclamată canonizarea Sf. Cuv. Teofana Basarab | Programul manifestărilor

Catedrala Patriarhală îşi serbează în 21 mai hramul istoric dedicat „Sfinților Împărați Constantin și Elena”.  Între manifestările organizate este cuprinsă proclamarea canonizării Sfintei Cuvioase Teofana Basarab. Detalii despre viaţa sfintei, aici. Programul integral: Proclamarea canonizării…