Mickey Rourke s-a rugat în Biserica Sf. Nectarie din Agios Konstantinos

Mickey Rourke a vizitat săptămâna trecută biserica dedicată Sfântului Nectarie din localitatea Agios Konstantinos (Kamariza), la 115 de kilometri nord de Atena.

După încheierea filmărilor la „Man of God”, filmul despre viața Sfântului Nectarie, în care Mickey Rourke joacă rolul unui paralitic vindecat de acesta, actorul și-a exprimat o dorință mai puțin obișnuită pentru o vedetă de la Hollywood. El a cerut să meargă într-o biserică închinată sfântului.

Echipa de filmare l-a condus sâmbătă, 12 septembrie, la 115 de kilometri nord de Atena, în satul Agios Konstantinos (fostul Kamariza), unde Arhim. Nektarios Vitalis, căruia sfântul i s-a arătat de mai multe ori, a construit o biserică dedicată acestuia.

Imagine din interiorul Bisericii Sf. Nectarie de la Agios Konstantinos. Foto credit: Monastiria.gr

Agenția de știri Orthodoxia a relatat că actorul a lăcrimat când a intrat în sfântul locaș și s-a rugat un timp îndelungat.

Regizoarea Yelena Popovici, un copil și actorul Mickey Rourke în fața Bisericii Sf. Nectarie din Agios Konstantinos, unde au ajuns la ceas de seară. Foto credit: Orthodoxia News Agency

Duminică, înainte de plecare, actorul a acordat Agenției Orthodoxia un interviu despre credință și despre minunile din viața sa. Regizoarea Yelena Popovici i-a dăruit o icoană cu Maica Domnului.

Filmul „Man of God”, despre viața Sfântului Nectarie, este scris și regizat de Yelena Popovic și produs de Simeon Entertainment și View Master Films, în colaborare cu Mănăstirea Vatoped din Sfântul Munte Athos.

Pelicula va fi distribuită în cinematografe de Feelgood Entertainment începând din 3 decembrie. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la mutarea sfântului la viața veșnică.

Vezi și:

Foto credit: Orthodoxia News Agency


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente