Mesajul de felicitare adresat Patriarhului Daniel de Președintele Camerei Deputaților la împlinirea a zece ani de patriarhat

Mesajul transmis de Liviu Dragnea, Președintele Camerei Deputaților, sâmbătă 30 septembrie 2017, la împlinirea a zece ani de patriarhat ai Preafericitului Părinte Daniel.


Preafericirii Sale, Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Preafericirea Voastră,

Cu deosebită onoare, la ceas de mare sărbătoare, îngăduiţi-mi să Vă rog să primiţi cele mai alese urări de sănătate, slujire rodnică şi multe împliniri în sfânta misiune cu care aţi fost investit.

Totodată, Vă asigurăm de respectul şi deplinul nostru sprijin în amplul proces de edificare a Ortodoxiei Române în noul context european şi internaţional şi ne exprimăm recunoştinţa pentru rolul pe care Biserica îl are în viaţa poporului român în menţinerea unităţii, identităţii, promovarea valorilor morale şi consolidarea păcii sociale.

În acest moment de mare aniversare, Vă doresc, Preafericirea Voastră, viaţă îndelungată, sănătate şi împlinirea proiectelor pe care le-aţi iniţiat în cea mai înaltă şi sfântă menire pe care v-a conferit-o Biserica Ortodoxă Română.

Cu alese sentimente de preţuire,

Liviu Dragnea,

Președintele Camerei Deputaților

Foto credit: romaniajournal.ro

Comentarii Facebook


Știri recente