Mesajul de condoleanţe al Patriarhului României adresat familiei doamnei IRINA MAZILO

Mesajul de condoleanţe al Preafericitului Părinte Patriarh DANIEL adresat familiei doamnei IRINA MAZILO, trecută la Domnul în urma incendiului din Chişinău din ziua de 9 ianuarie 2016:

Familiei doamnei Irina Mazilo,

Îndurerată familie,

Cu durere am aflat de trecerea din această viaţă a doamnei Irina Mazilo, internată în stare gravă la Spitalul de Arşi din Bucureşti în urma incendiului din Chişinău din ziua de 9 ianuarie 2016.

În aceste momente grele pentru dumneavoastră, vă încredințăm de întreaga noastră compasiune și vă adresăm tuturor sincere condoleanțe, urmând îndemnul Sfântului Apostol Pavel: „Nu vă întristați ca ceilalţi, care nu au nădejde, pentru că de credem că Iisus a murit și a înviat, tot așa (credem) că Dumnezeu pe cei adormiți întru Iisus îi va aduce împreuna cu El” (1 Tesaloniceni 4, 13-14).

Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să odihnească cu drepții sufletul regretatei Irina Mazilo în lumina și pacea Preasfintei Treimi, iar celor îndoliați și îndurerați să le dăruiască alinare și întărire sufletească.

Veșnica ei pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru familia îndoliată,

† DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…