Membrii Coralei „Nicolae Lungu” la Reşedinţa Patriarhală. Au primit binecuvântarea Patriarhului Daniel

Membrii Coralei Nicolae Lungu a Patriarhiei Române au fost binecuvântaţi în 16 aprilie 2017 de Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române. Evenimentul a avut loc la Reşedinţa Patriarhală, după Vecernia Învierii Domnului oficiată la Catedrala Patriarhală. În timpul slujbei de astăzi membrii coralei au oferit răspunsurile liturgice.

Preafericitul Părinte Patriarh le-a mulţumit pentru activitatea desfăşurată în catedrală, dar şi în deplasările misionare organizate în Postul Sfintelor Paşti.

Vă felicităm şi dorim ca Hristos Domnul cel înviat din morţi să vă dăruiască bucurie, pace şi mult ajutor de la Dumnezeu. Este o mare bucurie că vă revedem şi vă dorim Sărbători fericite cu pace şi bucurie sfinte de Paşti, cu binecuvântare pentru dumneavoastră şi familie şi pentru noi progrese duhovniceşti, dar şi profesionale. Suntem conştienţi că aveţi şi alte activităţi, dar aceasta este cea mai sfinţitoare şi misionară, le-a transmis Preafericirea Sa.

Credit: Ziarul Lumina


Cu o vechime de peste 200 ani, Corala Patriarhiei Române reprezintă pentru modernitate mărturia evoluţiei muzicale polifonice la noi. Pupitrul corului a găzduit de-a lungul vremii  nume de excepţie în dirijat şi compoziţie. Aceşti artişti au adus constant noi forme şi direcţii în evoluţia muzicii corale româneşti şi au pus mai presus de orice dragostea pentru muzică, religie şi societate.

Comentarii Facebook


Știri recente