Medicul neurochirurg Ștefan Mindea: Trebuie să votăm un DA puternic

Într-un videoclip, publicat pe YouTube, referitor la Referendumul care va fi organizat în 6-7 octombrie medicul neurochirurg Ștefan Mindea a transmis ascultătorilor că „trebuie să votăm un DA puternic, să răsune vocea noastră, ca și popor”.

Ștefan Mindea este unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din SUA fiind specializat în neurochirurgie minim invazivă și chirurgie oncologică spinal. El a creat prima secție de acest tip la Universitatea din Stanford.

După 35 de ani petrecuți în SUA a decis să se întoarcă în țară, mutându-se cu soția și cu cei șase copii ai săi la Constanța.

„Ca și tată, am încercat să ofer copiilor mei o educație cât mai aleasă, să-i cresc cu valori bune și sănătoase, să fie cu respect față de alții, să fie politicoși, să facă bine pentru alții și să fugă de ce este rău și bineînțeles, să păstreze dragoste pentru Dumnezeu în inimile lor” a spus medicul neurochirurg.

Familia este baza acestei educații. Noi ca și părinți, purtăm sarcina cea mai mare: a exemplului.

„Apelez la dumneavoastră în calitate de părinți, frați, surori și bunici, la noi toți cei care iubim țara aceasta și la valorile strămoșilor noștri, dar și cei care iubim viitorul nostru, copiii”, a spus Ștefan Mindea.

Medicul a subliniat că „Referendumul acesta este critic pentru România și pentru viitorul copiilor noștri. Am fost educat de părinți români, cu valori tradiționale românești, valori care ne-au fost de folos unde am fost pe acest pământ”.

Să luăm exemplul celorlalte 14 țări europene care au știut să voteze DA pentru căsătorie și familie în țara lor.

„Nu fiți înșelați și descurajați de cei care amestecă politica cu demersul acesta” pentru că „acești oameni vicleni vor să vă înșele și să vă ia dreptul vostru de vot ca și români, dar tot ei ne vor acuza de pasivitate, a doua zi după referendum” a precizat Ștefan Mindea.

Medicul a rugat ascultătorii să aibă curaj să apere „ce este de fapt atacat, adică familia”.

„Acum se va cunoaște cu adevărat cine este cu Dumnezeu și cine se rușinează de El. Să votăm un DA puternic și hotărât pentru căsătorie, pentru familie și pentru copiii și viitorul nostru!”, a spus Ștefan Mindea.

Foto credit: newsdiaspora.ro

Comentarii Facebook


Știri recente