Marşul pentru viaţă: La Braşov au început pregătirile pentru evenimentul din 23 martie

Alaxandra Nadane, președinta Asociației „România pentru Viață”, s-a întâlnit luni cu preoţi şi tineri din Protoieria Braşov, în vederea pregătirii Marşului pentru viaţă care va avea loc în 23 martie 2019.

Cu acest prilej, Alexandra Nadane a susţinut un atelier de formare continuă intitulat „Cunoaște, iubește, acționează, împreună pentru viață”, informează Mitropolia Ardealului.

Atelierul a fost găzduit de Centrul social-medical al Parohiilor Brașov-Tractorul I și II.

Pe lângă aspectele legate de evenimentul din martie, în cadrul atelierului Alexandra Nadane a vorbit celor prezenți despre criza de sarcină și a subliniat faptul că este un subiect delicat, despre care nu se vorbește prea mult în societate.

„Sunt foarte multe femei din jurul nostru care trec printr-o criză de sarcină și noi nu știm asta. Este bine să știm și este bine să vorbim despre ceea ce este criza de sarcină și să sprijinim femeile aflate într-o astfel de situație”, a subliniat președintele Asociației „România pentru viață”, Alexandra Nadane.

Marşul pentru Viaţă va avea loc anul acesta în 23 martie, sub motto-ul „Unic din prima secundă”, în aproximativ 500 de orașe și localități din România și Republica Moldova.

În București, Marșul pentru Viață va fi organizat de Asociația Studenți pentru viață.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente