Manifestări religioase la Sibiu

La Cercul militar din Sibiu au avut loc vineri, 9 mai 2014, mai multe manifestări dedicate Zilei Independenței de Stat și Zilei Europei, la care a participat și Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Ierarhul a oficiat o slujbă de pomenire a eroilor neamului și o slujbă de mulțumire, potrivit mitropolia-ardealului.ro. În soborul de preoți și diaconi a făcut parte și protopopul de Sibiu, Ioan Coșa, împreună cu preoți militari. La final, ierarhul i-a binecuvântat pe militari și pe autoritățile prezente, subliniind importanța zilei în care ne-am câștigat libertatea cu preț de sânge.

Au urmat alocuțiunile și mesajele autorităților, iar la final s-au depus coroane de flori la monumentul din fața Cercului militar. Ceremonia s-a încheiat cu o paradă militară și cu vizitarea unei expoziții fotografice internaționale.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…