Mănăstirea Izvorul Mureşului | Tabără gratuită pentru 50 de tineri

50 de tineri din Episcopia Covasnei şi Harghitei au participat, în perioada 2-4 februarie 2018, la o tabără cu caracter catehetic-pastoral organizată la Mănăstirea Izvorul Mureşului.

Activitatea a reprezentat o alternativă de petrecere a timpului liber prin care tineri de vârste apropiate au deprins diferite abilități de socializare, mediere, precum și deprinderi culturale în vederea înțelegerii propriilor tradiții și obiceiuri identitare.

Tinerii au participat la sfintele slujbe oficiate în biserica mănăstirii şi au oferit răspunsurile liturgice.

Serile au fost petrecute în ambianța vizionării unor filme cu caracter religios: Viața și canonizarea Sf. Cuv. Paisie – Zugravul Pârvu Mutu, și Viața Sf. Ier. Ioan Maximovici etc.

Evenimentul s-a desfășurat sub purtarea de grijă a Episcopului Covasnei şi Harghitei, Preasfințitului Părinte Andrei, care a transmis organizatorilor şi tinerilor „binecuvântare, pace și prețuire, încurajare spre a spori credința, iar părinților mulțumirea pentru dragostea cu care și-au lăsat copii să participe la o tabără realizată la umbra Sfintei și Străbunei noastre Biserici”.

Îţi recomandăm şi: Mănăstirea Izvorul Mureşului – Catedrala Carpaţilor. Frumuseţea României prin ochii tinerei actriţe taiwaneze Tsao Hsuan

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…