Managementul serviciilor sociale – sesiune de informare în cadrul proiectului FORTE la Protoieria Galați

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, joi, 24 ianuarie 2013, la sediul Protoieriei Galați, a avut loc sesiunea de informare susțină de membrii Centrului de Resurse Galați, cu tema „Managementul serviciilor sociale”, după cum a precizat Diac. Ionuț Cășuneanu.

Printre participanții la eveniment s-au numărat preoți și voluntari implicați în activități social-filantropice, preocupați să dobândească informații necesare pentru înființarea unor servicii social-filantropice la nivel de parohie, protoierie sau organizație nonguvernamentală, precum și metodologia de acreditare a serviciilor sociale.

Centrul de Resurse Galați, a fost înființat în cadrul proiectului FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, fiind cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU 93/3.3/S/62277 și este implementat de Federația Filantropia în parteneriat cu Patriarhia Română, Instituto de Formation Integral (IFI) si SC Global Commercium Development S.R.L.

Prin acest proiect se urmărește dezvoltarea capacității organizaționale a Administrației Patriarhale și a 9 eparhii pentru a deveni parteneri mai puternici pentru incluziunea socială la nivel național.

Comentarii Facebook


Știri recente