Mai mulți ierarhi s-au rugat împreună cu Patriarhul României la 11 ani de la întronizarea sa (VIDEO)

Preafericitul Părinte Daniel a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala Patriarhală împreună cu mai mulți membri ai Sfântului Sinod în ziua în care aniversează 11 ani de la întronizarea ca Patriarh al României, duminică 30 septembrie 2018.

Componența soborului împreună slujitor este disponibilă în Programul slujirii ierarhilor.

Sfânta Liturghie a fost urmată de Slujba de Te Deum, oficiată la ora 12.00, în semn de mulţumire adusă lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra Bisericii Ortodoxe Române, poporului român şi Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în cei unsprezece ani de slujire patriarhală.  

În continuare, la Palatul Patriarhiei a avut loc un moment aniversar în timpul căruia au fost prezentate mesajele de felicitare din partea reprezentanților autorităţilor de Stat centrale şi locale, precum și ai altor instituţii publice.

Foto credit: Mihnea Păduraru / ZL

Comentarii Facebook


Știri recente

Zilele Şaguniene se mută anul acesta în online  

Manifestările culturale dedicate Sfântului Andrei Şaguna, intitulate sugestiv Zilele Şaguniene, se desfăşoară anul acesta exclusiv online, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentele au început sâmbătă, 21 noiembrie, prin anunţarea clericilor şi mirenilor rămaşi în cursa…