Mai aproape de duhul sărbătorii, cu TRINITAS TV

Și televiziunea Patriarhiei Române va avea în următoarea perioadă o grilă specială. Cei care nu vor reuși să ajungă la hramul Catedralei patriarhale din acest an, vor putea urmări, prin intermediul TRINITAS TV, toate slujbele care se vor oficia pe Colina Bucuriei, în următoarele zile.

Programul special va începe miercuri dimineață, la ora 9.00, odată cu transmiterea în direct a Sfintei Liturghii. Va continua cu procesiunea „Calea Sfinților” pe care o veți putea urmări, de asemenea, în transmisiune directă. Pe traseele procesiunii vor fi amplasate camere, astfel încât veți putea urmări în direct evenimentul de deschidere a hramului din acest an.

De asemenea, Jurnalul TRINITAS își va schimba ora de difuzare. Sinteza tuturor evenimentelor religioase prilejuite de sărbătorea Bucureștilor poate fi urmărită în cele trei ediții ale Jurnalului, de la orele 17.00, 22.00 și 8.00. Pentru românii de peste Ocean, Jurnalul rămâne la ora 4.00.

De asemenea, în fiecare seară, după jurnalul orei 22.00, vor fi difuzate ediții speciale ale unor dezbateri: miercuri și joi, la „Biserica Azi”,se va discuta despre pelerinajul la Sfântul Cuvios Dimitrie.

Emisiunea „Credință și cultură azi” va avea ediții speciale sâmbătă și duminică. Ediția de miercuri a emisiunii „Cuvânt pentru suflet”, difuzată la 15.30, va fi dedicată vieții și minunilor Sfântului Mare Mucenic vindecător de boli Artemie.

Tot în această perioadă vor fi difuzate și cele mai noi producții TRINITAS TV:

În cadrul emisiunii „Libertate și responsabilitate creștină” de vineri veți putea urmări un reportaj despre satul Basarabi din Bulgaria, pe urmele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou.

Duminică, începând cu ora 18.00, puteți urmări transmisiunea în direct a Concursului național de muzică bisericească corală „Lăudați pe Domnul!”, care are loc în Aula Palatului Patriarhiei.

Comentarii Facebook


Știri recente