Luna pentru viață la Alba Iulia: Studenții le-au dăruit flori femeilor, pentru că sunt inima familiei

Vineri, înainte de Ziua Internațională a Femeii, voluntarii ASCOR – Alba Iulia, în parteneriat cu Biroul Pro Vita al Arhiepiscopiei Alba Iulia și Asociația Filantropia Ortodoxă, le-au oferit doamnelor din localitate câte „o floare pentru viață”.

Studenții de la ASCOR – Alba Iulia au scris pe Facebook că au făcut această acțiune pentru a le mulțumi mamelor, deoarece „femeia este inima familiei”.

Ei le-au dăruit flori femeilor de la Centrul de persoane vârstnice, studentelor din campusul universitar și doamnelor care lucrează în instituțiile publice din oraș.

„Scopul nostru a fost acela de a accentua importanța actului de a da viață”, au transmis tinerii.

Acțiunea face parte din Luna pentru viață, care se desfășoară în fiecare an în luna martie în sute de orașe din țară și culminează cu Marșul pentru viață, manifestare care valorizează darul vieții și cere mai mult sprijin pentru mame și copii.

Marșul pentru viață din acest an are loc în 28 martie în 900 de localități din România și Republica Moldova și are tema „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

Foto credit: Facebook / ASCOR Alba Iulia

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…