Lucrări de reamenajare a Compartimentului de Boli Infecțioase a Spitalului din Arad. Arhiepiscopia Aradului a donat 20.000 euro

Lucrările de renovare a Compartimentului de Boli Infecțioase Copii din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Județean Arad au fost finalizate în proporție de 80 %. Recondiționarea locului are loc ca urmare a derulării campaniei umanitare intitulate Cu drag pentru viitor. Pentru reamenajarea secției spitalicești, Arhiepiscopia Aradului a donat suma de 20.000 euro.

Arhiepiscopia Aradului a donat 20.000 euro pentru reamenajarea unei secţii din cadrul Spitalului Județean Arad – Basilica.ro

Arhiepiscopia Aradului a donat 20.000 euro pentru reamenajarea Secţiei de Boli Infecțioase Copii din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Județean Arad, informează site-ul oficial al Eparhiei. De asemenea, în parteneriat cu Asociația Cetatea Voluntarilor, a demarat o campanie de strângere de fonduri intitulată „Cu drag pentru viitor” pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Campania umanitară Cu drag pentru viitor a fost organizată în Arhiepiscopia Aradului, prin Sectorul Social Filantropic și Misionar al eparhiei, în parteneriat cu Asociația Cetatea Voluntarilor. Prin intermediul acesteia, credincioșii parohiilor arădene au avut ocazia să contribuie la finalizarea obiectivului de renovare.

Acțiunea filantropică și-a propus reabilitarea compartimentului pentru a corespunde normelor legale prevăzute în vederea obținerii autorizației sanitare și nu în ultimul rând, pentru a atinge standardele europene, informează site-ul oficial al Eparhiei Aradului.

Pe lângă compartimentarea saloanelor, proiectului prevede și mobilarea şi dotarea într-un mod  corespunzător al fiecarui salon cu mobilier medical, icoane, televizor, frigider, climatizare, camere video, etc. În câteva săptămâni vor fi terminate lucrările la primului etaj.

Foto credit: Arhiepiscopia Aradului

Comentarii Facebook


Știri recente