Liturghie arhierească la Capela Penitenciarului din Tulcea

Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, a săvârșit, miercuri, 16 ianuarie 2013, Sfânta Liturghie arhierească în Capela Penitenciarului „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Tulcea cu prilejul sărbătorii „Cinstirea lanțului Sfântului Apostol Petru”, după cum informează Biroul de Presă al Episcopiei Tulcii.

În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej Preasfinția Sa a reliefat importanța credinței și a rugăciunii stăruitoare în împlinirea cererilor de folos în viața fiecărui creștin: „Așa cum Biserica se ruga necontenit pentru Sfântul Apostol Petru ce se afla în temniță și Dumnezeu l-a eliberat în chip minunat tot așa în fiecare zi, la fiecare slujbă a sa ea se roagă pentru cei întemnițați și pentru slobozirea lor. Să-l rugăm pe Sfântul Apostol Petru ca să dezlege prin rugăciunile lui lanțul cel greu al păcatelor de la fiecare dintre noi și să-L preamărim pe Dumnezeu cel care face pururi minuni prin lucrarea harului Său”.

La sfârșitul Sfintei Liturghii la care au participat cadre ale unității și deținuți, aceștia au primit calendare și daruri din partea Centrului Eparhial.

Comentarii Facebook


Știri recente