Liderul ATP s-a rugat în Biserica Sf. Sava din Paris înainte de Roland Garros

Renumitul tenismen Novak Djokovici, în prezent numărul unu mondial în clasamentul ATP, s-a rugat înainte de începerea turneului Roland Garros în Biserica Sfântul Sava din Paris.

Novak Djokovici a vizitat în 26 mai biserica din capitala Franţei, a stat de vorbă cu preotul lăcaşului de cult, s-a rugat şi a aprins o lumânare, conform tradiţiei ortodoxe.

Djokovici participă la turneul de tenis de la Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Șlem din calendarul competițional mondial.

Mare Șlem – sintagmă ce înseamnă Lovitură mare, este denumirea care se folosește în tenis pentru o serie de patru turnee majore, organizate de către Federația Internațională de Tenis

Liderul ATP s-a calificat fără emoţii în turul al treilea de la Roland Garros. Sârbul l-a învins joi în trei seturi pe elveţianul Henri Laaksonen, după o oră şi 35 de minute de joc.

Novak trecuse în prima rundă de Hubert Hurkacz şi va juca în turul al treilea cu italianul Salvatore Caruso, locul 147 ATP.

Foto credit: Copyright Alliance of Serbs France

Citeşte şi: Novak Djokovic: „Înainte de a fi sportiv, sunt creştin ortodox”

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Bănăţenii şi-au cinstit ocrotitorul

Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș, Mitropolitul Banatului, a fost cinstit duminică de bănăţeni. Sfântul român a păstorit credincioșii din Timișora între anii 1650-1653. Manifestările dedicate hramului Catedralei Mitropolitane din Timişoara au început…